Onderhoud

Ja, iedere website moet worden onderhouden. Probeer het zelf met volgende link naar W3C Validatie Service.

 

Wat wordt ermee bedoeld?

onderhoud

  • Er komen nieuwe artikelen of algemene informatie.
  • De foto's blijken achterhaald.
  • Er komen nieuwe evenementen of producten en diensten.
  • Zijn er wellicht fouten gemaakt met betrekking tot de omschrijvingen?
  • De teksten blijken foutief of onduidelijk.

 

Omdat wij werken met een CMS (content management system) zijn de correctie van tekstfouten of het uitwisselen van foto's geen enkel probleem. Teksten kunnen 'online' worden gecorrigeerd. Eenvoudig de foto's bewerken en uploaden en in de teksten invoegen (dit zal het veiligst gebeuren in HTML). De tekstverwerker op de website uitschakelen en dan werk je verder in HTML.

Als u dit eng vindt of u ziet ertegen op, willen wij u graag helpen.

Vul ons contactformulier in. Het aangename van een website is, dat je niet op kantoor hoeft te werken. De aansluiting op het internet en je computer zijn voldoende. Inloggen en de wijzigingen doorvoeren.

Om fouten te voorkomen, lees nog eens de tips in het artikel "Werkwijze voor het ontwerp van je eigen website". Een goed ontwerp en een sitemap zullen voorkomen dat u het ontwerp van uw website wezenlijk anders moet indelen. Ik wil u er graag mee helpen.

Overigens is het erg makkelijk om een volgend onderwerp op te nemen en zo uw eigen website uit te breiden. Een nieuw artikel in de tekstverwerker schrijven, de bijbehorende tekeningen of foto's plaatsen, de teksten en opmaak editeren en opslaan. Dan opnemen in het menu en opslaan.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Verder kan ik u mijn diensten aanbieden om bijvoorbeeld een online shop te onderhouden en te updaten. Een voorbeeld van een online winkel vindt u op deze website.