Hoe te beginnen

De belangrijkste vragen:notite

 • Wat is het doel van uw website?

  Tot welke doepgroep behoren uw bezoekers?
  Een paar voorbeelden:

  U bent ZZPer e u heeft een klein bedrijf en u wilt aan potentiele klanten laten zien wat u al heeft gemaakt of gerepareerd.
  U heeft een winkeltje en u wilt uw producten online verkopen voor een groter publiek.
  U heeft een vereniging en u wilt uw leden op de hoogte houden met nieuwsberichten.

   

 • Wat zal de inhoud van uw website zijn?

  Welke informatie wilt u publiceren? Gaat het hoofdzakelijk om teksten? Heeft u foto's en afbeeldingen? Wilt u bijvoorbeeld dat uw bezoekers informatie kunnen downloaden? Filmpjes kunnen bekijken?

   

 • Heeft u een eigen huisstijl?

  Misschien heeft u al een eigen logo, eigen kleuren? Denk ook bijvoorbeeld aan brief- of factuurpapier? Zo niet, dan helpen wij u hierbij.

   

 

Afhankelijk van de antwoorden op bovengenoemde vragen zal uw eigen website een eenvoudige of een ingewikkelde structuur krijgen.

 

Om een indruk te krijgen kijk naar voorbeelden van een eenvoudig fotoalbum of het voorbeeld van een webwinkel verder op deze website. Voorbeelden van reeds eerder gebouwde websites vind u hier.

Meestal zit er veel werk en tijd in het opstellen van de teksten, het ontwerp, de afbeeldingen en het kiezen van de passende kleuren. Hoe meer u zelf al het voorwerk kunt leveren hoe sneller uw eigen website werkelijkheid kan worden.